Stad & Natuur nieuws

Traffic Builders is partner geworden

10 september 2024

 

Stad & Natuur en Traffic Builders zijn een partnerschap aangegaan. Hiermee wil het digital marketing en mediabureau een positieve bijdrage leveren aan een groener, gezonder en duurzamer Almere.

Wolter Tjeenk Willink is founder en CEO van Traffic Builders: “We vinden het belangrijk om als Almeerse onderneming op maatschappelijk verantwoorde wijze betrokken te zijn bij onze directe omgeving. Met ons partnership leveren we een bescheiden bijdrage aan de impact die Stad en Natuur heeft op groeneducatie en -recreatie in Almere.”

Het tekenmoment met directeur-bestuurder Liesbeth Bronkhorst gebeurde voor de zomervakantie. Liesbeth: “We zijn heel blij dat Traffic Builders aansluit bij ons partner programma. Het is een bedrijf dat perfect past bij het netwerk en haar ambities. Het netwerk bestaat uit organisaties die inzien dat investeren in de toekomst van belang is voor de kwaliteit van de leefomgeving van haar medewerkers en daarnaast educatie voor jongeren belangrijk vinden.”

Partnerprogramma

Stad & Natuur bouwt ook dit jaar door aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven die de stad en natuur van Almere een warm hart toedragen. Er zijn drie pakketten voor het partnerprogramma ontwikkeld, allemaal gekoppeld aan een dier dat symbool staat voor een deel van de Almeerse natuur: de buizerd, de bever en de vos. Elk pakket biedt een eigen set aan benefits. Heb je ook interesse om met jouw onderneming partner van Stad & Natuur te worden? Meer over het partnerprogramma is hier te vinden: www.stadennatuur.nl/partner.