Stad & Natuur nieuws

Lelystad Airport tekent samenwerkingscontract met Stad & Natuur

17 september 2024

Lelystad Airport is een samenwerkingspartner geworden van Stad & Natuur. Hiermee wil de drukste General Aviation-luchthaven van Nederland een positieve bijdrage leveren aan de inwoners van Flevoland.

Het contract werd getekend door directeur-bestuurder Liesbeth Bronkhorst en Nelleke van Bezooijen, Senior Manager Strategy & Airport Planning bij Lelystad Airport.

Nelleke vertelt: “Wij geloven dat door samen te werken met Stad & Natuur Almere, we kunnen bijdragen aan een welvarende en gezonde leefomgeving voor alle inwoners van Flevoland. We kijken ernaar uit om samen mooie projecten te realiseren die zowel de stad als de natuur ten goede komen.”

Liesbeth vult aan: “Mooi te zien dat Lelystad Airport haar verantwoordelijkheid pakt en graag een positieve invloed heeft op de maatschappij en inwoners van Flevoland. We zijn blij met hen als partner van ons programma. Door aan te sluiten dragen ze direct bij aan onze duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Hierdoor kunnen we samen een betekenisvol verschil maken.”

Partnerprogramma

Almere heeft een bloeiende economie, mede dankzij de opzet en ontwikkeling als groene en gezonde stad. Waar je ook bent, de natuur is in Almere altijd dichtbij.

Draag jij samen met jouw onderneming de stad en natuur van Almere ook een warm hart toe? Word dan partner van Stad & Natuur! Op onze partnerpagina vind je meer informatie. http://www.stadennatuur.nl/partner

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze partnermanager Irene Medema via imedema@stadennatuur.nl of 06-26408841